Een massagestoel uitzoeken is een gevoelskwestie, laat u goed informeren en test zo veel mogelijk massagestoelen om het verschil in kwaliteit te voelen. Websites van gebruikte artikelen staan al vol genoeg met massagestoelen die het nét niet, of zelfs helemaal niet zijn. Maak een bewuste keuze en test zoveel mogelijke verschillende massagestoelen.

Merken en modellen massagestoelen

Er zijn veel verschillende merken en modellen massagestoelen, een groot aantal wordt in één en dezelfde fabriek geproduceerd. Hiernaast een lijst met voorbeelden van merken uit  één Chinese fabriek.

Er zijn verschillende modelnamen/type massagestoelen, waarvan vaak 90% van de gehele techniek exact hetzelfde blijkt te zijn.

Heeft u een massagestoel van één van deze merken?

Of bent u van plan er één aan te schaffen?

Kijk goed rond en test uitgebreid.

RelexZ is in Europa de enige leverancier die deze verschillende modellen en merken kan repareren en met regelmaat wordt gevraagd elders in Europa te repareren. Dit doordat de service van andere leveranciers te kort blijkt te schieten.

RelexZ is ook de enige leverancier die de massagestoelen uit China laat aanpassen/upgraden, zodat de kwaliteit verbeterd wordt. Ondanks de aanpassingen en verbeteringen zijn de massagestoelen van RelexZ goedkoper dan de concurrentie.